Tuesday, December 29, 2009

11 comments:

benuasuluk said...

be, nak booking nombor buleh? Nak pi terus takut kena beratur panjang pulak.

Rusdi Abd Rahman said...

Tuan,
Kenapa blog ingin ditutup?
Namun begitu diri ini ingin mengirimkan sijil BBK 2009 buat pasukan 'Rebab Berbisik' dan 'Bidan Ketujuh' di Melaka.

Rositah Ibrahim said...

Ha! Ha! Ha!

Sham al-Johori said...

Tuan syeikh,
Apa kata ana tumpang bagi modal berniaga. Lepas tu kita sama-sama beli bangunan, dan iklankan di bangunan itu "PERNIAGAAN DIN BERSAUDARA: MEMBELI DAN MENJUAL KASIH SAYANG"
Fuhh, mesti meletup punyalah perniagaan kita ni. Nanti bila dah kaya kita beli pula enjin jet TUDM yang hilang tu. Lepas tu, dengan jet itu kita jadi pejuang dan menentang Israel dan yahudi di palestina. Lepas tu, kita dah tawan Israel kita buat pula bangunan DBP di sana. Lepas tu, siang malam kita beribadat, menebus dosa-dosa masa lalu.

Ok tak idea perniagaan ni? Kalau Pak Zakir, Amiruddin dan Pak Salleh nak tanam saham, kira tak bolehlah join sebab mereka semua dah cukup kasih sayang.

Si benuasuluk, kita minta dia jadi tukang jaga nombor kat pintu aja.

hehehehe.

ekspresi said...

tutup? nak ke mano abe?

NASSURY IBRAHIM said...

Klinik syeikh boleh iklan di blog saya. Nanti boleh saya jual nombor.

zusha said...

masakan tiada menemuinya walau sekelumit....

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog yang bagus, ape kate try pegi visit blog saye ni plak kalau nak tahu info yang unik dan elegan di http://tolongsenyap.blogspot.com ,try visit erk

Sham al-Johori said...

PAk syeikh,
Ramai teman-teman kita tanya, perniagaan membuka klinik ni untung ke? Sambutannya macam klinik 1Malaysia tak? Katanya, kalau tak untung... tutup ajalah dan harap tulis kembali blog ni.
Ana jawab, "sebab tengah untunglah tak sempat nak tulis blog ni." hehehehe

benuasuluk said...

sibuk nampak be. Perlu pembantu klinik tak?

Hasmora said...

be, napoknya kasih sayang pun sakit leni dih.. ish3.. tambah so lagi rasonya buleh rawat sakit kasih sayang tuh.. hehe